Esküvő a Turulnál – extrém helyszín

Tulajdonképpen ők ketten, Barbi és Peti tűz és víz.

Egyikőjük a könyvekben elbújva képes leginkább feloldódni, másik pedig a nyüzsgésben, az örökmókában, a helyzetkomikumokban. Tippelj a kép alapján, ki melyik lehet!

Itt, a Turulnál dőlt el a sorsuk, és az esküvőn is itt találkoztunk, hogy barátjuk vezetésével megerősítsék a család és cimborák előtt a fogadalmaikat.

Extrém helyszínen extrém pár. Különös feladat volt velük készülni az esküvőre. Szépen lassan bevezetni a nyilvánosságtól, bájolgástól már-már viszolygó menyasszonyt a szereplésbe, a figyelem középpontjába úgy, hogy mégse érezze magát kellemetlenül.

Minden jel arra utal, hogy sikerült. Mosolya mindent elárul, hát még a táncolása, amivel igazi partiarccá alakult át az est folyamán. Hatalmas buli kerekedett az óvatos esküvőből a kis étteremben Tatán. (bizony, nem csak a 170-260 fős lagzik a jó bulik ám!)

A képen éppen a szertartásokra írt dalomat éneklem, aminek az az érdekessége, hogy minden #esküvőn egy sort beleimprovizálok.

Amikor elkezdem, még nem tudom, melyik sort írom át menet közben. Elkap egy ihlet, egy jelenet (pl. egy lepke száll az asztalra, a távolból behallatszik valami furcsa hang stb.), vagy a párra jellemző adat, tulajdonság beugrik, és beépítem úgy, hogy senki sem veszi észre. Csak én tudom, hogy “belevágtam szikével” a dalszövegembe…

Szia Huba!

Most, hogy lecsengett a mi esküvőnk. És végre tudott tudatosulni bennünk, hogy csúcs szuper volt.
Még így 2 hónap elteltével is jó szívvel gondolunk rád (és szerintem ez így is fog maradni, hosszú évtizedekig)

Köszönhetően a te profizmusodnak, nekünk semmire se kellett figyelni igazán, csak arra, hogy jól érezzük magunkat 🙂

Visszagondolva arra, mikor még csak ismerkedtünk, már annyi ötleted volt, hogy legalább 10 olyan dolgot mondtál amire mi nem is gondoltunk.

Az amúgy is introvertált feleségem azonnal le lett kenyerezve.

Örülünk, hogy te voltál a ceremóniamesterünk, ha újraházasodnánk az életben mégegyszer, biztos téged kérnénk fel :):)
Köszönünk mindent 🙂
Sok szeretettel és baráti üdvözlettel:

Barbi és Peti
(immár mint feleség és férj)

Esküvőhelyszín: Tata,Turul
Képek: Váraljai Zsolt

Ceremóniamester: Hubadúr