ÁSZF

Általános szerződési feltételek

1. Az általános szerződés hatálya
A jelen Általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) a

a www.hubadur-ceremoniamester.hu,

⇒ a www.daloseskuvo.hu,

⇒ a www.hubadurwedding.hu,

a www.ajandekdal.hu, 

⇒ a www.streetgaborhuba.hu honlapokat (továbbiakban Honlap)

látogató, olvasó, használó felhasználókra (továbbiakban Felhasználó) vonatkozó szabályokat,

és a Honlapot üzemeltető tulajdonos Street Gábor egyéni vállalkozó (székhely: 2120 Dunakeszi, Tisza u. 122., adószám: 66415329133, továbbiakban Vállalkozó)

meglepetésdalos esküvő ceremóniamestereként történő levezetésről szóló megbízási szerződés, meglepetésdal, ajándékdal, köszöntődal (továbbiakban DAL) megrendelések (továbbiakban Szerződés) alapján

szerződéses jogviszonyba kerülő megbízókra, megrendelőkre, vásárlókra, értékesítőkre, viszonteladókra, ügyfelekre (továbbiakban Ügyfél) vonatkozó szabályokat tartalmazza.

2. Jelen ÁSZF a – már nem Vállalkozó tulajdonában lévő – www.trubadur.hu oldalon 2015. január 22-én jelent meg, amely napon hatályba lépett. A mindenkor aktuális verzió jelen oldalon érhető el.

3. Ügyfél a vonatkozó Szerződés aláírásával, a termékek elektronikus, vagy személyes megrendelésével elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat miután részeit ismeri, elolvasta.

4. A Honlapról minden oly módon átvett, másolt szövege, amelyre a szerzőt és a forrást nem hivatkozták be, jogellenes másolat. Az itt található szövegek Street Gábor (Huba) ceremóniamester és trubadúr (Vállalkozó) saját alkotásai és egyben jogtulajdona. Amint Vállalkozó észleli, hogy Felhasználó, vagy Ügyfél másolt, egy közjegyzővel tanúsításra kerül, majd pedig egy ügyvédi levéllel kezdi el az eljárást. A honlapon böngészéssel Felhasználó és Ügyfél elfogadja, hogy Vállalkozó a másolásért kötbérként másolási díjat kér, másolt oldalanként 70.000 Ft-ot+a közjegyző és az ügyvéd díját. Másolt oldalnak számít, ha az oldal tartalmának legalább 10 %-át Felhasználó vagy Ügyfél engedély nélkül átvette, és a szerzőt nem tüntette fel azon.

5. Felhasználó vagy Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Honlapra feltöltött, Vállalkozó által készített hang és videóanyagok, elkészített DALok sokszorosítása, másolása, felhasználása, médiában való nyilvános lejátszása, bemutatása, adathordozóra való rögzítése, értékesítése, ajándékozása Vállalkozó hozzájárulása nélkül nem engedélyezett.

6. Ügyfél tudomásul veszi és elfogadja, egyben hozzájárul ahhoz, hogy a Vállalkozó által levezetett esküvőn, rendezvényen Ügyfélről fénykép készülhet, amelyet Vállalkozó felhasználhat marketing célokra Honlapon és marketing kiadványaiban, akcióiban. Vállalkozó minden esetben törekszik Ügyfelet nem előnytelen képen megjeleníteni, emberi méltóságát szem előtt tartva. Természetesen Ügyfél külön kérését Vállalkozó tiszteletben tartja.

7. Ügyfél a meglepetésdal, ajándékdal, köszöntődal elkészítéséhez leíró adatokat szolgáltat a DAL célszemély(ei)ről, ami alapján testre szabható, megkomponálható a DAL. Vállalkozó tudomására jutott információkat Vállalkozó harmadik személynek nem adja ki, bizalmasan kezeli azokat.

8. Vállalkozó minden esetben törekszik az emberi méltóság megőrzésére. A DAL komponálásához tudomására jutott információkat úgy dolgozza föl, hogy ne legyenek sértőek a DAL célszemélye(i)nek, ünnepeltnek. Vállalkozó kerüli a trágár, obszcén, megalázó kifejezések használatát. Ezek használatára Vállalkozó nem kötelezhető, ilyen irányú megrendelést, megbízást Vállalkozó jogosult részletes indoklás nélkül elutasítani.

9. Vállalkozó az esküvőkön, rendezvényeken nem vállal felelősséget a résztvevők alkoholos, vagy tudatmódosító szerek általi befolyásoltságból, érzelmi kitörésekből eredő anyagi károkért.

10. Vállalkozó az általa vezetett rendezvényeken józanul és munkára alkalmas módon, felkészülten, alkalomhoz illően, megfelelő öltözékben jelenik meg. Vállalkozó az általa vezetett rendezvényen nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt, vagy tudatmódosító szereket.

Legutóbb frissítve:
Dunakeszi, 2022. május 30.
Street Gábor