Ceremóniamester

Szertartásvezető


20 ÉVE A PÁROKÉRT AZ ESKÜVŐK VARÁZSLATOS VILÁGÁBAN

Ceremóniamesterként az alábbiakban számíthatsz rám

Az első találkozásunktól, konzultációtól fogva tanácsadód, forgatókönyvíród, megértő barátod egyben célorientált ceremóniamestered leszek (magyar és/vagy angol nyelven).

Az esküvői programot ergonómikusan állítjuk össze, hogy az élményekben gazdag esküvődnek minél több pillanatát örömmel megélhessétek. Ezekre fogtok ugyanis emlékezni, ezt mesélitek majd évekig, ezek köszönnek vissza rátok a fényképeken, filmkockákon.

Szívesen adok tanácsokat, melyik hagyomány, milyen szertartás illik hozzátok, milyen részeket emeljünk be és melyeket hagyjuk el nyugodt szívvel.

Ceremóniamesterként a pár-vendég-szolgáltató esküvői szentháromság egyensúlyát biztosítom számotokra. Mindezt 20 éves tapasztalattal, együttműködő, nyomokban humort tartalmazó kommunikációval, spontaneitással, ötletekkel, problémamegoldó, megnyugtató attitűddel és nagy adag szeretettel.

Ne számítsatok tőlem pajzán, nem oda illő, öncélú szövegekre, játékokra.

A közös ünneplést és az élményt katalizálom minden megszólalásommal, hogy a fókusz mindvégig rajtatok és a hangulaton maradjon.

magyar és angol nyelven

Hubadúr-dal szeretettel az esküvődre

Annyi dal létezik a világon, amiről azt gondoljuk, olyan, mintha rólunk szólna. Emlékeztet az első találkozásra, akkor szólt, amikor elcsattant az első csók, vagy a közös kiránduláson, a házibulin.

Az esküvőtöket színesítve, felpezsdítve megírom és eléneklem nektek azt az egyetlen slágergyanús dalt, ami csak és kizárólag rólatok szól. Képzeld el, hogy vendégeitek hetekkel később is “titeket” dúdolásznak!

Nem kötelező elem ez a röhögős zenés helyzetjelentés, örömujjongás a végén. Ha szeretnétek, az mp3 és az Aranylemez örök emlék marad autóban, otthon…

Szertartásvezetőként így segítelek benneteket

Megrémült az egyik párom, hogy nem jön be nekik a kirendelt anyakönyvvezető, zaklatottan hívtak, mi lenne, ha inkább én vezetném a szertartásukat? Imádtuk mindannyian. A készülést, a szertartást is.

Rátok igazítom, érzelmekben feldúsítom, közhelymentesítem a szimbolikus szertartásotok, amin egyszerre szipog fel vagy egyszerre tör ki nevetésben a család, a baráti társaság, igazán emlékezetes.

Ezzel a ceremóniával megadjuk az alaphangot az ünnepléshez, a közös élményekhez.

Számodra úgy hiszem, ceremóniamesternek lenni inkább hivatás, mint szakma, egyszerűen: jól áll Neked ez a munka.

Univerzális ceremóniamester voltál: ha kellett hangosítottál, irányítottál, levelet dobtál, barátként szóltál hozzánk, mintha régóta ismernél minket.
Eszter és Ádám
Nem tudom arra van-e forgatókönyved, hogy ha még egyszer újra szeretnénk élni azt a napot.😍
Egyszerűen szavaink nincsenek rá mennyire csodálatos volt és ennek Te is nagy mértékben a része voltál!
Valóban életünk legszebb napja lett, minden apró részletével❤️ a zseniális szertartástól a hajnali búcsúzkodásig.
Zsuzsi és Tibi
A vendégek méltatták a ceremóniamestert, hogy közvetlen vagy velük,

hogy csak akkor tűnsz ki a tömegből, amikor kell.
Kriszti és Boti