„Mindenkire odafigyeltél, ÉRTŐ FIGYELEMmel”

Eszterék esküvője kezdte meg a sort a baráti társaságban, és így 3 éven át találkozhattunk.

Az őszi színek bearanyozták a templomkertet, innen jött az ötlet, hogy dobjunk fel faleveleket örömünkben. Szerencsére a pár, a vendégek és a fotósok is nyitottak voltak az ötletemre, amelyet azóta is szeretettel idéznek fel.

Adódott, hogy aki a zenék “adagolását” intézte volna a szertartáson, nem tudott megjelenni, így én vállalkoztam rá, hogy szépen elindítom és leállítom.

Amikor a menyasszony egyik barátnője, Kata elhívta megbeszélésre az ő barátnőjét (Enikőt), hogy bemutasson neki engem, akkor legnagyobb meglepetésemre felidézte, hogy mennyire finoman halkítottam le a zenét, nem elvágtam, kikapcsoltam. Íme, sosem tudhatjuk, hogy kire és mennyire vagyunk hatással.

Az esküvőről távozva Kata még egy névjegyet kért tőlem, egy dísztökre írtam rá a honlapcímemet. Így indult egy másik esküvő a fenti hármon túl.

A party a Deme Triónak és az összetartó baráti társaságnak köszönhetően hamar a tetőfokára hágott.

Szerettem.

„Mindenkire odafigyeltél (nem akármilyennel, hanem ÉRTŐ FIGYELEMmel), bárki fordult hozzád kéréssel készségesen segítettél neki.

Korhatár nélküli ceremóniamester vagy: a nagyinak ugyanúgy tetszett munkád, mint a fiatalabb korosztálynak.

Rengeteg személyes dolgot vittél bele: a meglepetésdal, a ránk szabott kvízkérdések, a vendégkörök megszólítása.

Minden aprónak tűnő, de számunka mégis oly fontos momentumot kiemeltél.”

Eszter és Ádám

Aztán még egy levelet kaptam:

“Szia Huba,

még most is alig tudjuk elhinni, hogy nemcsak álom volt a mi esküvőnk.

Hihetetlen érzések kavarognak még mindig bennünk, melengeti a mai napig a szívünket az, hogy a vendégsereg (akik tényleg a mi családunk, legkedvesebb barátaink, kollégáink) és még maguk a szolgáltatók (Te, Ciliék, Deme Trió, sőt még a vendéglő dolgozói) is jól éreztétek magatokat.

Nem is tudjuk meghálálni a sok kedvességet, türelmet, mosolyt, profizmust mindenkinek a maga szakmájában vagy azon túl (Cili pl. prímán tűzi fel a menyasszonyi ruhát is:-)). Most is ugyan így Titeket választanánk.

Szóval nem igazán tudunk visszatérni a szürke, dolgos hétköznapokba.. És terjesztjük azt, hogy igenis, ha valaki meghozza a döntést, a papír mellett egy életre szóló emléket, köteléket, sok-sok örömkönnyet kap az esküvőtől.

Minden jót Neked és a családodnak, őszintén remélem, hogy még lesz alkalmunk találkozni!

E&Á”

Esküvői képek: Fotozlak.hu
Esküvőhelyszín: Gánt, Vértes Vendéglő
Esküvői zenekar: Deme Trio
Ceremóniamester: Hubadúr