Heatlie Dávid és Dóri esküvője: “Végig fogtad a kezünket”

Amikor az ember egy híres emberhez kapcsolható esküvőre készülődik, bizony kicsit másképpen indít.

Ők azok, akik már ezer rendezvényt láttak, ezer menedzsmenttel dolgoztak együtt az országban, bejárták a nagyvilág nevesebbnél nevesebb színpadjait.

Ezért elfog egy olyan extra izgalom, vajon tudok-e nekik is adni, eleget, a jót, a megfelelőt, esetleg újat. Á, dehogy kisebbrendűségi érzés ez, inkább kíváncsiság és izgatottság. Leginkább azt keresem a hírességekben is, ami emberi.

A Neoton Família ikonja, Csepregi Éva fia nősül, hallottuk tavasz óta a hírekben. Sajnos a nagy partit tavasszal nem tudták megtartani, ezért kerestek egy későbbi dátumot. Ekkor kerültem én a képbe.

A végtelenül szimpatikus és laza páros, Dóri és Dávid már az első találkozáskor lefoglalt és visszajelzésük alapján azonnal biztonságban érezték magukat.

Tartottunk a színész barátokkal egy szertartás összeolvasó próbát, az ország ma már egyik legismertebb anyósával, Évával egy forgatókönyv átbeszélő vacsit.

Mérhetetlenül közvetlen és kedves volt mindenki, könnyen feloldódtam én is a társaságukban és nem láttam őket sem feszélyezettnek az enyémben. Sőt! Rötyögtünk, őrültködtünk, felfaltuk Dóri isteni lecsóját és olvadoztunk, mennyire cuki a nyúl, aki a szék lábai körött ugrándoz.

Aztán eljött az esküvő napja, ahogyan intéztem: – a felhős előrejelzés ellenére – verőfényes napsütés a Lupa szigettől karnyújtásnyira, a sajtótól eldugott rendezvényparkban. 

Befutottak a Neoton Família sztárjai, a család, Dávid, szépen sorban mindenki. Vendégváró hangulatfestésről a Lightroom Zenekar gondoskodott, olyan átiratokkal, hogy csak pislogtam. Dóri kedvenc bandája, régi cimborái, egyértelmű volt, hogy muzsikálnak majd számunkra.

Amire megérkezett a menyasszony, a vendégeket egy kanyargós vonalba rendeztem. A bevonulásnál Dóri mindenkitől kapott egy jelképes útravalót: levendulát, amivel az esküvőhelyszínt is díszítették. 

Ceremóniamester?
Ő több annál!

Ő az, aki meghallgatott minket, akivel megterveztük a nagy napunkat, aki támogatott a nehéz szervezési helyzetekben, aki vígasztalt és támasz volt amikor a sok szervezésben elfáradtam, aki jelenlétével nemcsak az esküvő előtti időszakban, hanem az esküvő napján is biztos támaszunk volt mindenben.

Ha kellett, Huba mutatta a helyes utat, ha kellett betakart nehogy megfázzak, ha kellett itatott a menyasszonytánc alatt, a szusszanásnyi idejében pedig még arra is figyelt, hogy egy gyors táncot eljárjon velünk.

Huba, nélküled ez a nap nem ment volna, köszönjük, hogy megvalósítottad az esküvőnket és a lakodalmunkat pont olyanná, amilyenné szerettük volna, ötleteiddel, figyelmességeddel és profizmusoddal!

Köszönjük, hogy végig fogtad a kezünket, reméljük ez a jövőben sem fog változni❤️
Így lett egy szolgáltatónkból egy baràt ❤️

Heatli Dávid és Dóri

Az az őszinte és tiszta ragyogás, amivel az arcán fogadta az apró ajándékokat, minden vendégnek megalapozta a szertartáshoz a derűjét.

A barátok pedig végigbubizták a szertartást, így bubitengerben ismertük meg a pár sztoriját, sőt a legcélravezetőbb csajozós dumát: “Szia, te kivagy?” Bejött. Nincs mit ezen szépíteni.

És dőltünk a nevetéstől, ahogy a két – színész – cimbora vezette a szertartást, persze meg is hatódtunk, amikor a szülők magukhoz ölelték gyerekeiket.

Az este a Dórinak és Dávidnak sztorijából írt Hubadúr-dallal indult, a jelenlévő művészek, zenészek, cimborák hathatós közreműködésével. Az Aranylemezt pedig mindenki dedikálta, mint a Dalfutár után az alkotók.

A buliból természetesen nem maradhatott el a médiában is beharangozott Neoton Sztárjai koncert sem. Éva és Ádám akkorát énekeltek, hogy majd kiszakadt a ház oldala.


Esküvői képek: Kiss-Szabó Viktória
DJ: Miskó
Ceremóniamester: Hubadúr