Le a kalappal, fantasztikus bulit csináltál nekünk!

Emlékszem, tavaly Adri és Jocó esküvőjének hajnalán jött oda hozzám 2 mámoros fiatal, szerényen, csillogó szemekkel. Mint utóbb kiderült: egy optometrista és egy ruhatervező.

Ott és akkor lefoglaltak, több, mint 1 évvel a tervezett esküvőjük előtt. Ez a ceremóniamester munkájának, odaadásának legnagyobb elismerése.

Kuriózum volt számunkra ez az esküvő, hiszen Eszter az Iparművészeti Egyetemen szerzett évfolyamtársaival karöltve saját maga varrta meg a menyasszonyi ruhát. És barátnők készítették az ékszereket.

Zsigu teljes lázban várta az oltárnál, hogy megpillanthassa őt. Különleges volt az is, hogy a szeretethimnuszt ő, a vőlegény olvasta fel.

Az étterembe egyszerű, letisztult dekorációt álmodtak meg, de tulajdonképpen nem is ők álmodták meg. Hiszen teljesen szabad kezet adtak Kis Nórinak, aki ilyenkor ezerszer jobban zsizseg, izgul.

Igyekeztem annyival előbb érkezni, hogy még a helyszínen találkozhassak Nórival és csapatával, hogy személyesen is megköszönjem az elmúlt évek esküvőinek dekorációit, ami között ceremóniamesterként sürögni-forogni hatalmas élmény.

Mindenkinek ilyen életteli, harmonikus munkakörnyezetet kívánok!

Az esküvőhelyszíneket is ergonómikusan választotta ki a pár: a KIOSK szomszédságában magasba nyúló tornyok alatt a Belvárosi templomban fogadtak hűséget egymásnak.

Az emlékezetes csokordobás és fotózkodás után kicsentem számukra egy kis eleséget, és úgy bocsátottam el őket a kis kreatív fotózásra. Ezalatt a vendégek csilleztek a teraszon, visszatértüket üdvrivalgással fogadták.

Megindító volt a szülő- és tesóköszöntés és a pohárköszöntő az esküvői menükben jártasok számára is unikális, ínycsiklandozó vacsora előtt.

Kedves Huba!

Le a kalappal, fantasztikus bulit csináltál nekünk!
Imádtuk a saját esküvőnket és nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönjük, hogy ceremóniamesterünk voltál!

Bevallom, részemről volt egy kis izgalom, mert a saját izgalma miatt a menyasszonynak nem nagyon akaródzott az evés. Már Adri is aggódva az iránt érdeklődött tőlem, hogy evett-e már a barátnője.

Eszter és Zsigu

Nagy türelemmel, kitartással, kedves-bűbájos szigorral sikerült végül pár falatot belediktálnunk és így megalapoztuk a biztonságos szórakozást.

A vendégek együtt énekelték a párról szóló Hubadúr-dal refrénjét, csak úgy zengett a hatalmas belmagassággal megáldott tér, énektől, nevetéstől egyaránt.

A gyerekekre a galérián vigyáztak, külön, atombiztos gyerekmenüt kaptak (amit nagy lelkesen be is habzsoltak) és a vidám foglalkozások után még az altatásról is gondoskodtak.

Ezalatt a legjobb barátok és a szerető család kitett magáért, emlékezetes bulit csaptak a szerelem tiszteletére.

Esküvőhelyszín: KIOSK,
Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom
Esküvői DJ: Show4You
Dekor: Esküvőidekor Nórival
Esküvői képek: Juhász Bence

Gyerekbarát esküvő
Ceremóniamester: Hubadúr