“Lubickoltunk a biztonságban, amit nyújtottál nekünk.”

Kedves, Huba!

A meghívónkon ez az idézet állt:

“Mi nem hirdetjük Fennen, hangos szóval,
Csak te, csak én, örökké és holtodiglan.
Mi megpróbálunk csendben boldogok lenni,
Lelkünk mélyén őszintén, igazán szeretni.”

Stendhal nem véletlen választás. A realisták úttörője meg tudta fogalmazni kapcsolatunk lényegét. A mai napság olyan divatos kifelé élünk és sokszor túl sokat mutatunk magunkból (sokszor olyat is, ami nincs) nagyon távol áll tőlünk.

Romantikus vágyálmoktól mentes párként esküvőt és lakodalmat szervezni nem egyszerű dolog.

A környezetünkből sok helyről hallottuk, hogy ez az egész a családnak, barátoknak szól, ti csak legyetek túl rajta. Valahogy mi is így éreztük ezt, addig amíg délután 3- kor végre találkoztunk és át nem vetted az események irányítását…

Attól a ponttól fogva, hogy átszabtad a helyszín korábbi gyakorlatát a vis majorok (eső, vihar stb.) megoldásában és egy csodás koncepcióval álltál elő a szertartásra vonatkozóan (nem mellesleg a szolgáltatók megdöbbenésére aktívan részt is vettél a megvalósításban) valahogy bennünk is minden a helyére került. 

Hálásan köszönjük a spontaneitást, a kreatív megoldásokat, a násznép bevonására tett, tökéletes érzékkel a megfelelő szavakkal elhangzott kísérleteket, melyek nagy sikert arattak.

A meghitt és gyönyörű szertartástól az utolsó vendég távozásáig minden percet élvezni tudtunk, lubickoltunk a biztonságban amit ceremóniamesterként nyújtottál nekünk.

Olyan ünneplésben volt részünk, ahol a legkisebbektől a legidősebb vendégig (Dédi) mindenki jól érezte magát.

Köszönjük, hogy voltál Nekünk!

Anita és Zoltán

Esküvőhelyszín: Gellény birtok
Dekor: Kamilla Deko Boutique
DJ: Tóth Rudolf, Exclusive Party

Ceremóniamester: Hubadúr

Megj.: Ezeket a cuki állatkákat a menyasszony horgolta és a rengeteg gyereknek ajándékozta a csokordobás előtt. Le voltak nyűgözve a csemeték.