“Milyen jó dumája van annak a ceremóniamesternek!”

Drága Huba!

Kicsit nehezen írunk Neked, mert nem is tudjuk, hogy hogyan öntsük szavakba amit érzünk. A rövid verzió az, hogy csodálatos volt minden és nagyon-nagyon köszönjük, hogy ennek te is részese voltál, hiszen nélküled nem lett volna ilyen jó.

És akkor jöjjön a hosszú válasz:

Már az első találkozásnál nagyon szimpatikus ceremóniamester voltál. Megfogott a nyitottságod, kedvességed és a felkészültséged. Biztosítottál minket arról, hogy nálad mi vagyunk az elsők, és nem hagyod, hogy bárki miatt rosszul érezzük magunkat, esetleg kínos helyzetbe kerüljünk, vagy olyan dolgokat találjon ki a násznép amiben nem lennénk szívesen partnerek.

Sokat segített, hogy küldtél e-maileket a szervezéssel kapcsolatos teendőkről. Bőségesen leírtad, hogy milyen lehetőségeink vannak, így tudtunk válogatni és ötletelni, hogy mit szeretnénk ebből megvalósítani a Nagy Napon.

Az esküvőn azt mondtad, hogy ez az egész esküvőszervezés egy bizalomjáték. Ezzel teljesen egyetértünk, és veled kapcsolatban is ezt éreztük. Tudtuk, éreztük, hogy benned megbízhatunk, és ezt bizonyítottad is.

Habár közbejöttek váratlan események, teljesen el tudtuk magunkat engedni, hiszen te mindenre ügyeltél helyettünk.

Nagyon jól kezelted a “nehezebb” embereket, levetted a terhet a vállunkról. Nem kellett aggódnunk például azon, hogy pontosan hogyan vonulunk be, mikor induljunk el, hogy lesz elrendezve az asztal, hova üljenek a szülők stb…

Köszönjük a meglepetés dalt is, amit a szertartáson előadtál, egyszerre volt megható és vicces (és nem mellesleg nagyon jó énekhangod van) 🙂

Nagyon ügyesen, lendületesen vezényelted le az egész napot, ezt többen is jelezték felénk, pl.: “milyen jó dumája van annak a ceremóniamesternek!” – mondta apám, ami egy nagyon nagy elismerés részéről.

Említették a vendégek, hogy jó kiállású vagy és jó az előadókészséged is. Semmi nem volt erőltetett. Úgy éreztük, hogy mindenki egy nagy családként ünnepel és szórakozik.

Rengetegen mondták ott a helyszínen és később telefonon is, hogy mennyire jól sikerült minden, milyen jól érezték magukat. Pontosan ez az, amit szerettünk volna.

Boldogok vagyunk, hisz összekötöttük hivatalosan is az életünket, de ehhez az örömhöz jelentős részben hozzájárul az is, hogy a vendégek egyöntetűen élvezték a programokat és ők is élményekkel gazdagodva mentek haza.

Egy szó, mint száz, fantasztikus nap volt, még mindig vigyorgunk, mikor felidézzük a napot.

Bátran tudunk ajánlani téged más pároknak is, mert biztosak vagyunk benne, hogy az ő napjukat is széppé fogod varázsolni.

Nagyon köszönjük, hogy velünk ünnepeltél, szórakoztál és segítettél egy csodálatos, élménydús nap létrehozásában.

Üdv: Anita és Tomi (egy nagyon boldog pár 😉 )

Ceremóniamester: Hubadúr