„Elképesztő, hogy megjegyezted a vendégek neveit!”

Kedves Huba!

A kezdetekre visszaemlékezve kicsit tartottunk a Skype-on keresztül való beszélgetéstől, de szerencsére határozottságoddal és kedvességeddel sokkal könnyebben ment az egész. Teljesen rendbe raktad bennünk a dolgokat. Miután végeztünk a 2 órányi megbeszéléssel, sokkal határozottabbnak ereztük magunkat. Szóval nagyon köszönjük, Huba! 🙂

Az esküvő szervezése közben kevésbé izgultunk, valahogy úgy, jaj van még időnk… az esküvő hetében már sokkal jobban izgultunk, aggódtunk, nehogy valami kimaradjon amire eddig nem is gondoltunk. Persze mindemellett nagyon vártuk már a nagy napot, de én legjobban azt vártam, hogy végre házastársak legyünk.

Szerintem a lagzi szuper jól alakult! 

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél és segítettél bennünket. A vendégeink mind jól érezték magukat, pozitív visszajelzések érkeztek.

Szerintem azért volt nagyon jó, hogy ott voltál, mert így az összes vendégünk részese volt mindennek, senki nem maradt ki/le semmiből, köszönhetően a te koordinálásodnak!
Reméljük, hogy te is jól érezted magad, mert mi nagyon! 🙂

Szerintem nagyon profi CM vagy! 🙂 a munkádban a legjobban a dal tetszett és annak a jó hangulata, na meg elképesztő, hogy megjegyezted a vendégek neveit!
(Gondolom nem mindenkiét, de aki körülöttünk ott volt, te tudtad:) 

Plusz a „betolakodó” ünneprontókat is nagyon jól el tudtad intézni, hogy szinte senki nem vette észre, hogy megjelentek!

Összességében nagyon köszönjük, hogy ott voltál, szerintem tetted az esküvőnket, mindig emlékezni fogunk rá, Rád! 

Sok puszi, ölelés:

Dóri, Bálint

ui.: Nagyon tetszett a virágos nyakkendőd! 🙂

Esküvői képek: Mount McBride
Esküvőhelyszín: Gyula, Park Hotel
Esküvői DJ: Karaokeone – Rupa Zoltán
Ceremóniamester: Hubadúr