Első pillanattól fogva profin csináltál mindent, az utolsóig!

Drága Huba!

Elképzeltem egy esküvőt magunknak, amire 1 éven át készültem, megterveztem mindent aprólékosan.

Délelőtt nem izgultam egyáltalán. Akkor mikor sógorom megállt az anyakönyvvezető előtt az autóval, akkor elsírtam magam és annyit mondtam neki, hogy kezdődik….

A vendégek nagyon jól érezték magukat. Dicsértek téged, a zenekart, minket, a szervezést, a templomi szertartástól el voltak ájulva, azt mondták,gyönyörű volt. Szeretnének ezzel a zenekarral egy ismétlő bulit is!

Valaki azt mondta, hogy volt 100 fős, 50 fős,250 fős esküvőn, de a saját esküvőjük után (ez kb 4-5 éve volt) a miénk volt a legjobb, pedig rengeteg lagziban voltak. 

A te jelenléted elengedhetetlen volt, nélküled ez nem így zajlik le, abban biztosak vagyunk.
Nagyon sokat tettél hozzá. Nagyon jól esett, amikor kiléptünk a házasságkötő teremből és a soron következő várakozó násznépnek jelezted, hogy tapsoljanak meg. Ott akkor kétség nem fért hozzá, hogy milyen lesz veled ez a nap.

Első pillanattól fogva profin csináltál mindent, az utolsóig!

A dalodra, amit nekünk írtál nincsenek szavak, annyira telitalálat volt és ez sem szokványos egy esküvőn, ez is nagyon tetszett mindenkinek. Tetszett sokaknak a piros pöttyös zoknid (nekünk is), ez is beleillett a mi lagzinkba!

Ott voltál mindig, minden helyzetben. Nekem az is nagyon pozitív volt, mikor odamentem hozzád, hogy baj van és, hogy ki tudnál-e jönni.
Egyből felpattantál, és máris a probléma megoldásáról beszélgettünk.

Nagyon köszönjük neked az egész napot!

Hortenzia és Péter

A munkádra büszke lehetsz és magadra is, mint emberre. Munkádban a maximálisat nyújtottad, mindenkinek szimpatikus ceremóniamester voltál és mint ember, fantasztikus vagy! Örülünk, hogy megismertünk!

Bárkinek, akiről tudjuk, hogy esküvő előtt áll, nagy szívvel fogunk ajánlani!!!

Esküvői képek: Kucsera Viktória
Ceremóniamester: Hubadú
r