“A munkádat csillagos ötösre értékeljük”

Drága Huba!

Olyan embert kerestünk ceremóniamesternek, aki segít az esküvőnkön koordinálni, konferálni, figyelni olyan dolgokra, amikre mi majd esetleg nem fogunk tudni (az egyéb elfoglaltságok miatt 🙂 ).

Elvárásaink úgy érzem minden szempontból teljesültek, mindkettőnknek már az első találkozáskor nagyon szimpatikus voltál.

Örülünk, hogy elvállaltad, és részt tudtál venni a mi Nagy napunkon 🙂

Összességében jól éltük meg az egész napot, azonban a délelőtt még elég fárasztó/szaladgálós volt a virág és a dekor miatt.

A vendégektől sok pozitív visszajelzés érkezett, a többségük jól érezte magát. 

Az esküvőnk a jelenléted nélkül biztosan nem sikerült volna ennyire jól. Sokat segítettél mind nekünk, mind pedig a vendégeknek az eligazodásban, programokban, és még sorolhatnánk…

A munkádat csillagos ötösre értékeljük, odafigyeltél mindenre, amire tudtál, olyan dolgokban is lehetett Rád számítani, ami nem is biztos, hogy alapvetően a Te feladatod lett volna, nagyon hálásak vagyunk Neked ezért!

Rugalmas voltál és nagyon segítőkész.

Köszönjük!

Betti és Gabi

Nagyon jól éreztük magunkat. Az elején még stresszeltünk/izgultunk, hogy minden olyan legyen, mint amilyennek terveztük, de aztán a végére sikerült feloldódnunk (főleg a nyitótánc után 🙂 )

Mindenképp ajánlani fogunk más pároknak ezek után, hozzánk hasonló pároknak 🙂

Nagyon köszönjük mégegyszer!

Reméljük, találkozunk még Veled, ha máskor nem, akkor egy másik pár esküvőjén 🙂

Szép estét,
Betti és Gabi

Esküvőhelyszín: Rozmaring Étterem
Torta: Cziniel Cukrászda
Képek: Suba Ákos, Suba Fotó

Ceremóniamester: Hubadúr