“Pont ott fogtad szorosabbra a gyeplőt és engedted lazábbra, ahol kellett”

Kedves, Huba!

Arra számítottunk az első találkozásnál, hogy részletesen kikérdezel majd minket, hogy megismerd párosunkat. Ez teljesült is, láttam, hogy közben szorgalmasan jegyzetelsz, nemcsak a papírra, hanem “fejben” is. Nagyon pozitív, hogy figyelsz az apróságokra. 🙂

Külön öröm volt számunkra, hogy belementünk a részletekbe. Nem egy már készre megírt forgatókönyvet
kaptunk tőled, amit sok más szolgáltató sablonosan rá akar erőltetni a házasulandó párra, hanem előadhattuk, hogy mi az elképzelésünk és te azt továbbgondoltad, “megfejelted” még egy-egy ötlettel.

A beszélgetés után olyan lelkes voltam, hogy alig tudtam elaludni, annyi minden eszembe jutott még az esküvővel kapcsolatban. 😀

Örülünk, hogy te lettél a ceremóniamester! 

Nagyon szórakoztató személyiség és ceremóniamester vagy. 🙂 Az optimizmusod nagyon szimpatikus, tudsz lelkesedni és lelkesíteni. Végig az az érzésem volt, ha téged választunk, akkor jó kezekben van/ lesz az ügyünk. 🙂

Minimális elvárásokkal álltunk neki esküvőnk szervezésének. A cél az volt, hogy jó legyen a hangulat és mindenki otthonosan érezze magát és ne feszengjen, mert a márkás kiskosztümöt épp otthon hagyta.

Izgultunk, mert eléggé heterogén társaságról volt szó, akik nem ismerték még egymást. Cél volt az is, hogy kicsit „összerázzuk“ a bandát. Mindezt sikerült megvalósítani a te közreműködéseddel.

A búcsúzkodásnál sokan hálálkodtak és többen is mondták, hogy ők még ilyen jó esküvői buliban nem voltak, illetve hogy már régen szórakoztak ilyen jól.

Eszter és Zoli

Ettől olyan boldogok voltunk, mert akkor megérte az a sok munka és sok-sok ötletelés.

Jól esett átadni a Nagy napon a vezérfonalat Neked, aki plusz energiát és még több színt vitt az egészbe.

Tetszett, hogy igazi Trubadúr is voltál, gondolunk itt a költeményedre (újra meghallgattuk!) és az udvarias, megfontolt viselkedésedre.

Pont ott fogtad szorosabbra a gyeplőt, ahol kellett és akkor engedted lazábbra, amikor időszerű volt. Még a menyasszonyrablás is belefért!

Hihetetlen, ahogy sikerült megakadályoznod az amúgy elég nehéz fiúk menyasszonyrablását. Kellően határozottan védtél meg bennünket a beláthatatlan következményekkel nem számoló, szerintük remek ötletsorozattól.

Felügyeleted alatt kitaláltak és véghezvittek a helyszínen egy sokkal jobbat és Zoli nagyon hősiesen megküzdött értem a helyszínen található fakardokkal. Köszönöm, hogy uraltad a helyzetet!

Eszter és Zoli

Menyasszonyi ruha: Bélavári Zita
Esküvőhelyszín: Nomádia
Képek: Katona Tamás Fényirdája
DJ: Szlivon Bálint, WellWed

Ceremóniamester: Hubadúr