„Egymásra néztünk, és rögtön felkértünk”

„Kedves Huba! Hogyan lett Hubadúrunk című mesénk következik: Esküvőkiállításokra jártunk, az internetet böngésztünk.

A honlapodon egy szimpatikus ember képe rajzolódott ki előttünk. Itt még szándékosan nem a ceremóniamester szót írom, mert szolgáltatóknak elsősorban számunkra szimpatikus embereket kerestünk, akik szakmailag is felkészültnek tűnnek. Persze mire gondol az ifjú pár, elveszve az információk, szolgáltatók sokaságában? Leírni bármit lehet, nosza, kérjünk személyes találkozót!

Talán a legjobban az fejezi ki azonnali szimpátiánkat, hogy nem is kellett gondolkodási időt kérnünk; egymásra néztünk, és rögtön felkértünk a nagy napunk, Cinderella-esküvőnk koordinátorának.

Mint kiderült, az esküvőnkkel kapcsolatos egyik legjobb döntésünk volt, hogy Téged bíztunk meg ceremóniamesterünknek. Majdnem másfél éven keresztül foglalkoztál velünk.

Már a korai előkészületek fázisában azt éreztetted velünk, hogy számodra mi vagyunk az egyetlen pár. Komolyan nem értjük, hogyan lehetséges ez (mert feltételezzük, hogy mások is hasonló elbánásban részesülnek :)), de nekünk nagyon jó érzés volt.

Aztán eljött a nagy nap. Nem állítjuk, hogy nem izzadtál le.

Száguldoztál lépcsőről le, lépcsőre fel. De csak könnyedén, mint akinek ez természetes.

Áthidaltál nehézségeket, például amikor egy szertartást érintő apróságról már lemondtunk, te megteremtetted a feltételeit.

Amikor nehézséggel szembesültünk, te levetted a terhet a vállunkról.
Gondtalanná tetted az esküvőnket, megnyugtattál és felvidítottál minket, ha azt kívánta a szükség.

Mindeközben kifogástalan modorban, mégis megfelelő határozottsággal tartottad irányításod alatt a násznépet és koordináltad a kollégákat. Úgy alakítottad a körülményeket, hogy mi, az ifjú pár legyünk a középpontban, ránk irányuljon az ilyenkor kimondva-kimondatlanul elvárt figyelem.

És a meglepetésdal… nagyon élveztük! Remek arányérzékkel írtad meg a nótát; a meghatónak szánt szertartás után a ránk inkább jellemző bohókás hangvételű dalszöveged nagyon tetszett nekünk és a násznépnek is. 

Ezúton is mindent köszönünk!”

Szaszu és Laci

Esküvői képek: Szabó Balázs
Esküvőhelyszín: Budapest, Dürer kert – Experidance terem
Esküvői zenekar: Sungroove
Ceremóniamester: Hubadúr