„Nem tudtam, hogy Szt. Péterrel is direkt FB-kapcsolatban állsz”

„6* az 5-ből. Best choice!

Igazi FB-on szervezett esküvő! Ezúton is köszönjük, hogy így is mindig rendelkezésünkre álltál.

3000 Km távolságból szerveztük a nagy napunkat, Spanyolországból, a dolgok neheze Anyukám vállát nyomta (helyszín, virág stb.).

Számunkra semmi félelmetes nem volt, mert Hubát ismertük már az előző évekből! Jó barátaink esküvőin tevékenykedett, és már az első alkalommal nagy hatást gyakorolt rám. A következő évben a párom is megismerte, rögtön megvolt a közös hang, és a közös NYELV!!! 

A profizmusán, és nyílt szívén túl a legvonzóbb a nyelvismerete volt. Erőn felül 3 nyelvre lefordította a szertartás szövegét, és végig vitte a gondolatvonalat, embert próbáló szimultán fordítást is rögtönzött néhány esetben.

Mindenkinek ajánlom teljes szívemből.

Az esküvő után mindenki kérdezte, ki volt az a szimpatikus fiatalember a GITÁRRAL!

Huba, köszönjük szépen, hogy átsegítettél egy irányításmániás menyasszonyt azon a napon, amikor azt sem tudtam, hogy mi történt 5 perccel korábban, nem hogy mi lesz a következő lépés.

Huba, köszönöm a telefonhívásod pénteken, életem legfeszültebb hetének csúcspontján! Huba, köszönjük, hogy velünk voltál, és hogy NEKÜNK voltál!

Köszönöm, hogy még az esőfelhőket is elfújtad!!! Csak emlékszem a pillanatra, hogy a vendégek érkezése előtt 20 perccel kirohantam a helyszínre, és majdnem sírtam, hogy mi lesz??? Te felmutattál az égre, és közölted, hogy ezek a felhők pont ellenkező irányba vándorolnak, és 20 perc alatt minden felszárad, és így is lett!

Szóval nem tudtam, hogy Szt. Péterrel is direkt FB-kapcsolatban állsz, de úgy fest, hogy IGEN.

Tiszta szívvel köszönjük. Muchísimas gracias, Huba! Un besote muy grande, para ti y tu familia maravillosa!

Gabi és José, Dabas


Esküvői kép: Kudar Zsolt
Esküvőhelyszín: Dabas, Anna Karolina
Ceremóniamester: Hubadúr